DKNY

WatchRound Bezel Watch

Ko je danas jedini i autenticni simbol Njujorka?

Dona Karan! 

Da li je to pret-a-porter moda sa svim pripadajucim detaljima,ili je to vrhunac modnog detalja-rucni sat:zenski ili muski.

Danas se akronim DKNY nalazi po zidovima zgrada,podzemnih prolaza,metroima i u ogromnim dimenzijama po zidovima njujurskih kuca.Cetiri slova koja simbolizuju vrhunsku modu danasnjice dostupan je svakome

Emporio Armani

EMPORIO ARMANI sta uz ovo jos ima reci,vodeci modni kreator i dizajner danasnjice.

Dizajniranje satova,to zna mali broj ljudi,je Armanijeva najveca ljubav.To se u svakom trenutku vidi i prepoznaje po kreativnosti i vrhunskom kvalitetu izrade.

Djordjo Armani je prisutan u modnom svetu vec vise od trideset godina i svi ljudi koji vole fine stvari se nadaju da ce njegova kerativnost i imaginacija potrajati jos dugi niz godina.

Just Cavalli

Just Cavalli

JUST CAVALLI-RUČNI SATOVI KOJI IMAJU DUŠU
Roberto Cavalli jedan od najgenijalnijih dizajnera današnjice najviše voli svoju liniju Just Cavalli, pored različitih asesoara obuhvata i ručne časovnike uglavnom za mlađu generaciju, koja voli da kupuje po povoljnim cenama.

U satovima kolekcije Just Cavalli Time se vrlo često pojavljuje zmija-životinja koja prati čoveka od stvaranja sveta.Roberto Cavalli obožava ovu životinju. Skazaljka koja pokazuje sekunde na mnogim satovima je zmijolikog oblika.Sa svojim ekstravagantnim oblicima najnovija kolekcija će sigurno imati uspeha i kod nas.

Zodiac

ZODIAC

Zodiac je stari Švajcarski brend osnovan 1882, iako je samo ime Zodiac patentirano tek 1908.
Zodiac je u to vreme proizvodio sopstvene mehanizme koji su korišćeni u proizvodnji satova.
Proizveli su jedan od prvih automatik satova i prvi Švajcarski analogni kvarcni sat.Danas je Zodiac član Fossil grupe.

Jagura

JAGUAR

Ovo je još jedan poznati Švajcarski sat koji pripada Festina grupi.Bilo je to vreme velikih istraživanja i inspiracije svim što je bilo divlje i misteriozno, kada je ovaj brend stvoren 1938 godine.Njegov dizajn svakako odiše egzotikom i lepotom koju naravno prožima neverovatna elegancija.Od samog početka proizvodnje pa do danas na svakom Jaguar satu možete videti preciznost i izuzetnu predanost i posvećenost detaljima.

Fortis

 Fortis  

Stara Švajcarska firma osnovana 1912 godine.
Fortis je proizveo prvi automatski ručni sat sa alarmom.Radi samo satove sa automatskim navijanjem.
Već dugi niz godina snabdeva Ruske kosmonaute sa profesionalnim satovima koji se nose prilikomleta u kosmos.
Ovim im je omogućeno da vrše testiranje satova i u najekstremnijim uslovima, što se naročito ogleda u izuzetnoj jednostavnosti i preglednosti brojčanika što omogućava lako očitavanje vremena i uz jako lošu vidljivost okruženja, što je naročito važno za pilote.